fb icon soitankoulussa icon

Tilavuokraus / Kalevi Aho -sali

Kalevi Aho -sali


Lahden musiikkiopiston Kalevi Aho -sali on 225-paikkainen kamarimusiikkisali, joka on suunniteltu konserttien lisäksi myös kokousten pitopaikaksi. Sali on lyhyessä ajassa tullut varsin tunnetuksi ja toimii tällä hetkellä yhtenä merkittävänä musiikkielämän foorumina Lahdessa.

Sinfonia Lahti järjestää salissa säännöllisesti kamarimusiikkikonsertteja ja monet lahtelaiset musiikkitahot, kuten kuorot, orkesterit ja harrastajaryhmät ovat järjestäneet siellä konsertteja ja muita tapahtumia.

Sijainti

Kalevi Aho -sali sijaitsee aivan Lahden keskustassa, Hämeenkatu 4:ssä. Rakennus on suojaisalla sisäpihalla, joten liikenteen melu ei juurikaan kantaudu saliin.

Salitekniikka

Kalevi Aho -sali on varustettu nykyaikaisella tekniikalla. Perinteisen kokoustekniikan kuten videotykin ja dvd-soittimen lisäksi salivuokraan kuuluu laadukas äänentoistojärjestelmä sekä tarvittaessa tehostevalaistus. Salissa on internetyhteys ja sinne on asennettu myös induktiosilmukka.

Akustiikka

Salin akustiikka on huippuluokkaa: suunnittelua konsultoi amerikkalainen Artec Consultants inc, joka suunnitteli myös Sibeliustalon akustiikan. Tilassa on kiinnitetty erityistä huomiota akustisen äänen kuuluvuuteen ja sointiin. Jopa normaali puheääni kuuluu helposti ilman vahvistusta. Akustiikan hienosäätöä voidaan tehdä salin massiivisilla verhoilla.

kalevi-aho salikalevi-aho salikalevi-aho salikalevi-aho salikalevi-aho salikalevi-aho sali

Hinnasto

Tilaisuus

Hinta

kokous 1-4 tuntia 540€
kokous 5-8 tuntia 750€
konsertti (sis. 3h harj. konserttipäivänä) 500€
muu harjoitus 1-3 tuntia 160€
harjoituslisätunnit 45€

Lisäpalvelut

Hinta

Vahtimestari 35€/h
Valvottu narikka 35€/h
Huom! la-su +30% (45,50€/h)


Tiedustelut opiston kansliasta puh. 041-319 0070.