fb icon soitankoulussa icon

Tietoa /

 

Saavutettavuusseloste

23.09.2020

SAAVUTETTAVUUSSELOSTE

Tervetuloa, tämä on Lahden musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n saavutettavuusseloste, joka koskee palvelua www.lahdenmusiikkiopisto.fi. Saavutettavuusseloste on laadittu/päivitetty 22.9.2020. Saavutettavuudesta säädetään laissa digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalveluiden on oltava saavutettavia. Saavutettavuusvaatimukset koskevat Lahden musiikkiopiston kannatusyhdistyksen verkkosivustoa ja sähköisiä palveluja 23.9.2020 alkaen.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

 

VAATIMUSTENMUKAISUUS

 

Lahden musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n verkkosivustoa ollaan parhaillaan uusimassa, joten se ei ole kaikilta osin vaatimusten mukainen. Verkkosivustomme sisältää pdf-tiedostoja, jotka eivät ole saavutettavia. Osa ei-saavutettavista tiedostoista on laadittu ennen 23.9.2018 eikä niitä tarvitse muuttaa takautuvasti saavutettavuusvaatimusten mukaiseksi.

 

PALAUTE JA YHTEYSTIEDOT

 

Jos huomasit saavutettavuuspuutteen sivustollamme, ole meihin yhteydessä, jotta voimme mahdollisuuksien mukaan korjata asian tai toimittaa sinulle ei-saavutettavan tiedon muutoin. Lähetä meille sähköpostia: kanslia@lahdenmusiikkiopisto.fi.

 

VALVONTAVIRANOMAINEN JA YHTEYSTIEDOT

 

Anna ensin palautetta meille, sivuston ylläpitäjille. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon kuluessa, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus@avi.fi

Puhelinnumero (vaihde) 0295 016 000

 


« Mene takaisin