fb icon soitankoulussa icon

Tietoa /

 

Ukulelen ABC aikuisille vasta-alkajille 8.2.2020

20.01.2020

Lahden seudulla suurta huomiota viime aikoina saanut ukulele on soitin, jonka perusteet voi oppia varsin lyhyessä ajassa. Se on soittimeksi edullinen hankkia ja huoltaa, kätevä kuljetella ja ennen kaikkea tuottaa iloa niin soittajalle kuin kuulijallekin. 
 
Lahden musiikkiopiston Ukulelen ABC -kurssi on suunnattu erityisesti aikuiselle vasta-alkajalle. Aikaisempi musiikkiharrastus voi olla hyvinkin kaukainen tai jopa olematon, eikä nuotinlukutaitoa tarvita. Oma soitinkaan ei ole välttämätön - on jopa suositeltavaa olla suin päin hankkimatta, ennenkuin on saanut rauhassa kokeilla erilaisia ukuleleja. 
 
Kurssilla soitetaan tuttuja lauluja otetaulukoiden ja tabulatuurien (yksinkertaistettu melodian kirjoitustapa) avulla. Opitaan tyylinmukaisia komppaustekniikoita ja näppäilytekniikkaa sekä harjoitellaan sointujen vaihdon sujuvuutta. Yleistavoitteena on antaa tarvittavat valmiudet soittoharrastuksen aloittamiseksi.
 
Kurssin opettajana toimii "ukulelepelimanni" Antti Ahonen, jonka tekemisiin voit tutustua facebookin "ukelahti" -sivulla ja www.leipomo.band -sivustolla. Sieltä löydät ajankohtaista tietoa tapahtumista yms.
 
Kurssin motto: "Ukulelen kanssa on vaikea murjottaa"
 
Kurssiaika: la 8.2.2020 kello 12.00-15.00
Paikka: Lahden musiikkiopisto, Hämeenkatu 4
Kurssimaksu: 30 €, sis. opetuksen, oppimateriaalin ja tarvittaessa lainasoittimen
Osallistujamäärä: 5-12 henkeä (osallistujille ilmoitetaan kurssin alkamisesta henkilökohtaisesti ennen kurssi alkua)
Ilmoittautuminen: ti 4.2. mennessä.
Tiedustelut: Antti Ahonen, p. 040 842 6474, antti.ahonen@lahdenmusiikkiopisto.fi

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

« Mene takaisin